Dogodki v mesecu marcu

Spoštovani obiskovalci,

v mesecu marcu vas lepo vabimo na naslednje dogodke:

Vsi ponedeljeki v marcu so namenjeni RAZREDNIM NASTOPOM. Predstavili se bodo tolkalisti, violinisti, kontrabasisti, flavtisti, kitaristi in saksofonisti. On 18.30 v dvorani glasbene šole na Vrhniki.

Vsako sredo ste dobrodošli na ŠOLSKIH NASTOPIH učencev različnih inštrumentov, začenjamo ob 18.30 v šolski dvorani na Vrhniki.

Na lokacijah na Vrhniki in v Horjulu v tem mesecu načrtujemo DRUŽINSKI NASTOP. Učencem se bodo na odru pridružili sestrice in bratje, mame in očetje, sorodniki in prijatelji, ki bodo skupaj muzicirali in nam popestrili večer. V Horjulu 12. marca ob 18h v Prosvetnem domu Horjul, na Vrhniki pa na materisnki dan, 25. marca ob 18.30, v dvorani glasbene šole na Vrhniki.

V četrtek, 19. marca, vas lepo vabimo na SKUPNI KONCERT PIHALNIH ORKESTROV GŠ Logatec in GŠ Vrhnika. Orkestra sta pričela s sodelovanjem v tem šolskem letu, člani pa so že navdušili publiko na skupnem koncertu v Festivalni dvorani Bled. Tokrat se predstavljajo še vrhniški publiki, 10. marca ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstop je prost, sedežnega reda ne bo.

Pa še pogled naprej: takoj v mesecu aprilu organiziramo letno baletno predstavo z naslovom ČAROBNI GOZD. 74 učencev plesne pripravnice in baleta bo predstavilo zgodbo o čarobnih vilah in gozdnih bitjih s koreografijami učiteljic baleta. 1. aprila ob 18h v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstopnice bomo razdelili učencem, nekaj malega jih bomo imeli na voljo v glasbeni šoli. Pokličite v tajništvo in si rezervirajte svoj sedež.

Dobrodošli!