Novo šolsko leto 2023/24

Dragi učenci in starši,

lepo vas pozdravljamo v novem šolskem letu in se že veselimo, da se 1. septembra zopet srečamo!

Obveščamo vas, da se vam bodo učitelji 31. avgusta javili, da se pogovorite o razdelitvi urnikov. Posredovali vam bodo podatke tudi o urnikih skupinskega pouka – nauka o glasbi, pripravnice, baleta, orkestrov. V kolikor vam termin nauka o glasbi nikakor ne bo odgovarjal,  se lahko 1. septembra ob 16. uri oglasite v učilnici 12c na Vrhniki in poskusite z zamenjavo termina.

V tajništvu zaradi izredne situacije naslednjih nekaj tednov žal ne bomo ves čas dosegljivi. Za vse informacije nam pišite na elektronski naslov gsv@gsv.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Zagotovo si šolsko leto želite dočakati čim bolj pripravljeni. V ta namen spodaj objavljamo seznam potrebščin za pouk nauka o glasbi. Z nakupom inštrumenta pa le počakajte na učitelja; ko se boste srečali 1. septembra, vam bo lahko posredoval najbolj primerne informacije o nakupu ali izposoji.

Hvaležni smo, da so nam poletne ujme prizanesle in da začenjamo šolsko leto nemoteno v prostorih glasbene šole. V upanju, da ostanemo na varnem ter da bo nova sezona polna lepih in veselih glasbenih, plesnih izkušenj, vas lepo pozdravljamo!

NOG potrebščine