Obvestilo

Spoštovani učenci, učitelji in starši,

na podlagi sprememb Odloka vlade o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja z dne 4. 2. ter navodil Ministrstva za izobraževanje bomo v GŠ Vrhnika z 9. februarjem individualni pouk v glasbeni šoli izvajali izjemoma le za učence, za katere presojamo, da je nadaljevanje pouka v šoli nujno potrebno. Večina učencev in učiteljev bo tako še ostala doma za računalniki, z upanjem, da se bomo postopoma vendarle vsi lahko vrnili v šolo.

Tistim, ki boste v glasbeno šolo naslednji teden prišli, se bodo javili učitelji inštrumenta. Za vse ostale pa velja, da nadaljujemo s poukom na daljavo.

Pred nami je konec tedna, ki bo podaljšan s kulturnim praznikom. Naj vam razbije dnevno rutino, polno vsakršnih obveznosti in nuj ter vam prinese navdiha, širine, veselja in lepote!

Vabljeni k ogledu foto-likovne pripovedi izbranih verzov Simona Gregorčiča v izvedbi vrhničana, glasbenika, fotografa, umetnika Lada Jakše. Posnetek bo ”aktiviran” v ponedeljek ob 18.00 na naslednji povezavi:

 

Lep pozdrav,

Dominika Naveršnik, ravnateljica

Glasbena šola Vrhnika