Vabilo na nastope učencev

Spoštovani obiskovalci,

po kratkem zimskem odmoru zopet nadaljujemo z rednimi šolskimi nastopi učencev v mesecu marcu, na katere vas lepo vabimo vsako sredo ob 18.30 v dvorano glasbene šole!

Veliko učencev glasbene šole pa v naslednjih tednih čaka nastop na tekmovanju; nekateri bodo nastopili na državnem tekmovanju TEMSIG na Gorenjskem, nekateri pa na mednarodnem tekmovanju SVIREL v Goriških Brdih. Dobrodošli ste na njihovih pripravljalnih nastopih v dvorani glasbene šole to sredo, 28.2., ter 2. in 5. marca ob 18.30 v dvorani glasbene šole.

Ljubitelji določenih inštrumentov oziroma petja ste lepo vabljeni na razredne nastope: Koncert solopevcev 16. marca ob 19h, Nastop violončelistov 19. 3. ob 18h, Nastop klarinetistov 23. 3. ob 18h in Nastop flavtistov 26. 3. ob 17.30 – v dvorani glasbene šole.

Vse ljubitelje plesa pa lepo vabimo na območno plesno revijo Vija vaja 2018, kjer bodo nastopile tudi učenke 6. razreda baleta. V sredo, 7. marca, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstopnice bodo na voljo v TIC Vrhnika in pol ure pred predstavo (odrasli 3€, otroci brezplačno).

Dobrodošli!