Vabilo na prireditve in k vpisu v glasbeno šolo

Dragi obiskovalci,

vse, ki bi se v novem šolskem letu 2024/25 želeli vpisati v glasbeno šolo, lepo vabimo k prijavi na naslednji povezavi: https://www.eglasbenasola.si/vpis/48Rezervirajte si petek, 24. maja popoldne za prihod na sprejemni preizkus. Več informacij si lahko preberete v zavihku vpis/splošne informacije ali nas obiščete na dnevu odprtih vrat 14. maja od 16. do 18. ure!

Redni šolski nastopi še naprej potekajo ob sredah ob 18.30 v dvorani glasbene šole na Vrhniki, v torek, 16. aprla ob 18.30 nas lahko obiščete tudi v Večnamenskem prostoru OŠ v Borovnici, ko se prestavljajo učenci borovniškega oddelka. O razrednih nastopih vas bodo obvestili vaši nastopajoči prijatelji, na tem mestu pa vas širšo publiko vabimo na dva težko pričakovana letna projekta in sicer:

Horjulski oddelek glasbene šole je tudi letos pripravil muzikal, tokrat bodo učenci predstavili zgodbo pod naslovom ALADIN. Vabimo vas na dve predstavi, in sicer v torek, 16. aprila, ob 18. uri v Prosvetnem domu Horjul in v sredo, 17. aprila, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Sedaj že tradicionalni vsakoletni projekt učenci horjulskega oddelka povežejo v zgodbo s svojimi glasbenimi nastopi, koreografijami in z dovršeno dramsko igro. Vstop je prost, dobrodošli!

Torkove premiere smo že izvedli v Horjulu, danes pa vas vabmo na Vrhniko. Utrinek z včerajšnje predstave si lahko ogledate na naslednji povezavi: https://youtu.be/YVPeu1_t95Y

V ponedeljek, 22. aprila, pa si lahko ogledate letno predstavo baletnega oddelka. Učenci bodo ob pripovedi zgodbe s koreografijami predstavili zgodbo MEDVEDEK PU. Tudi tokrat si lahko obetamo zanimive solo točke in nastope različnih generacij učenk in učenca baleta ter 3. razreda plesne pripravnice. Predstava bo potekala v ponedeljek, 22. aprila, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstop je prost, dobrodošli!

V mesecu maju ne zamudite koncerta absolventov in koncerta učiteljev v okviru Festivala Vrhnika, pa koncertov posameznih orkestrov glasbene šole, vključno z gosti iz hrvaškega Labina. Za več informacij o prireditvah v mesecu maju nas pocukajte konec tega meseca. Se vidimo in slišimo na koncertu 🙂