Vabilo na prireditve v tem mesecu

Dragi obiskovalci,

vljudno vabljeni na nastope učencev naše glasbene šole v mesecu maju:

 

Čakata nas še dva ŠOLSKA NASTOPA: 10. in 17. maja ob 18:30 v šolski dvorani.

 

Učenci  naše glasbene šole bodo sooblikovali kulturni program SLAVNOSTNE AKADEMIJE OBČINE VRHNIKA, ki bo v sredo, 10. maja, ob 20. uri v Veliki dvorani Cankarjevega doma na Vrhniki.

 

Učiteljica kitare, Vesna Soban, je avtorica glasbene pravljice z naslovom TRI VILE. Predstavili jo bodo učenci 2. razreda nauka o glasbi iz matične enote, učenke 1. razreda baleta, učenci instrumentalnega pouka in pripovedovalka Nataša Keser. V soboto, 13. maja, in v petek, 19. maja, ob 18. uri v dvorani glasbene šole.

 

Učenke 3. razreda plesne pripravnice in 5. razreda baleta bodo nastopile na zaključni prireditvi festivala otroške poezije RIMA RAJA v četrtek, 18. maja, ob 18h v Veliki dvorani Cankarjevega doma na Vrhniki.

 

Na dveh JAVNIH NASTOPIH se bodo predstavili najboljši učenci posameznih oddelkov. Javni nastop učencev nižjih razredov (od 1. do 4. razreda) bo v ponedeljek, 22. maja, ob 19h v šolski dvorani. Javni nastop učencev višjih razredov bo v sredo, 24. maja, ob 19h v šolski dvorani. Na slednjem nastopu bomo podelili priznanja tekmovalcem in učencem,   ki zaključujejo višjo stopnjo izobraževanja v glasbeni šoli.

Sledita še javna nastopa enot iz Borovnice in Horjula: Javni nastop učencev iz oddelka Horjul bo 25. maja ob 17h v OŠ Horjul, Javni nastop učencev iz oddelka Borovnica pa     29. maja ob 18:30 v Dvorani nad vrtcem v Borovnici.

 

Zadnji dan v mesecu pa se predstavimo z LETNIM KONCERTOM, ki bo v sredo, 31. maja, v Veliki dvorani Cankarjevega doma na Vrhniki.

V mesecu juniju nadaljujemo z letnimi oddelčnimi nastopi in recitali solistov.

 

Vstop na vse prireditve je prost. Dobrodošli!