Vabilo na prireditve

Spoštovani obiskovalci,

vljudno vabljeni na nastope v mesecu januarju!

V mesecu februarju in marcu 2020 bo na različnih lokacijah širom po Sloveniji potekalo že 49. tekmovanje mladih glasbenikov Slovenije. Letošnjega tekmovanja se bo udeležilo 8 učencev GŠ Vrhnika v disciplinah harmonika, tolkala, trobenta in pozavna. Lepo vabljeni, da jih s svojo prisotnostjo podprete na šolskih NASTOPIH TEKMOVALCEV. Predstavili se bodo 8. in 29. januarja ob 18.30 v dvorani glasbene šole na Vrhniki.

V tem mesecu nadaljujemo z rednimi ŠOLSKIMI in RAZREDNIMI nastopi učencev:

– 13. 1. ob 19.00, dvorana glasbene šole na Vrhniki: Razredni nastop kitaristov in harmonikarjev
– 15. 1. ob 18.30, dvorana glasbene šole na Vrhniki: Šolski nastop
– 20. 1. ob 18.00, dvorana glasbene šole na Vrhniki: Razredni nastop klarinetistov in pianistov

Dvakrat letno organiziramo JAVNI NASTOP, kjer se predstavijo vsi oddelki glasbene šole. Solisti na različnih inštrumentih in baletna skupina bodo nastopili 22. januarja ob 18,3o v dvorani glasbene šole na Vrhniki. Posebej vabljeni vsi, ki vas zanima, katere predmete poučujemo v GŠ Vrhnika, vsi nekdanji učenci in ljubitelji dobre glasbe in plesa!

V naslednjih tednih organiziramo nastope v sodelovanju z drugimi glasbenimi šolami. V goste prihajajo flavtisti iz GŠ Ljubljana Moste Polje, harmonikarji iz UGŠ Matka Brajše Rašana iz Labina (Hrvaška) in pihalni orkester GŠ Logatec. Lepo vabljeni k našim skupnim nastopom:

– 27. 1. ob 18.00, dvorana glasbene šole na Vrhniki: Nastop flavtistov GŠ Ljubljana Moste – Polje in GŠ Vrhnika
– 31. 1. ob 18.00, dvorana glasbene šole na Vrhniki: Nastop harmonikarjev UGŠ Matka Brajše Rašana in GŠ Vrhnika
– 2. 2. ob 17.30, Festivalna dvorana Bled: Zaključni koncert AS festivala (nastopili bodo Pihalni orkester GŠ Logatec, Pihalni orkester GŠ Vrhnika in Slovenski orkester saksofonov SOS)

Vstop na vse prireditve je prost. Dobrodošli!