Dragi obiskovalci,

pred začetkom prvomajskih počitnic za vas pripravljamo dve predstavi, ki si zaslužita svoje mesto med novicami in kamor vas vljudno vabimo:

Naslednji teden bomo dočakali izvedbo letošnjega muzikala, obsežnega projekta učencev horjulske enote. Letos so pripravili muzikal na podlagi knjižne predloge Antona Ingoliča, TAJNO DRUŠTVO PGC. Ker je to že četrti muzikal po vrsti, naj obnovimo njegovo zgodbo: učiteljici Ilonka Pucihar in Kristina Smrke sta v šolskem letu 2018/19 začeli s projektom muzikala, kjer so otroci vključeni kot glasbeniki, dramski igralci, pevci, recitatorji. V veliki meri so vključeni tudi v nastajanje predstave z ustvarjanjem glasbe, teksta, s svojimi predlogi in idejami. Z leti se projekt muzikala dodatno razvija, dobiva nove vsebine, porajajo se nove ideje, narašča pa tudi zanimanje publike. Zato bo predstava potekala v dveh terminih, vstop na obe predstavi je prost!

V ponedeljek, 17. aprila, in v torek, 18. aprila, ob 18h v Prosvetnem domu Horjul.

 

         

 

V ponedeljek, 24. aprila, pa pripravljamo izvedbo letošnje baletne predstave. Tokrat bodo nastopili prav vsi učenci baletnega oddelka, od najmanjših učenk plesne pripravnice do učencev 5. in 6. razreda baleta. Ples in balet nam bodo predstavili s koreografijami učiteljic Barbare Prhavc in Tamare Polanc. Predstavo z naslovom SKOK V VESOLJE lahko obiščete v ponedeljek, 24. aprila, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstop je prost!

26. aprila si bomo nekoliko oddahnili, v mesecu maju pa se oglasimo z novim naborom zanimivih koncertov in s povabilom k vpisu v glasbeno šolo! O slednji temi si lahko več aktualnih informacij preberete pod zavihkom ”vpis”.