Vabilo na koncerte v mesecu jauarju

Dragi obiskovalci,

najprej vas lepo vabimo na koncert, ki smo ga morali decembra odpovedati. Člani velikega godalnega orkestra in solistke so v prazničnih dneh ostali v formi in se vam bodo predstavili na koncertu v torek, 9. januarja 2024, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstop je prost, veseli bomo vašega obiska!

Nadaljevali pa bomo z naslednjimi načrtovanimi prireditvami, kjer bomo prav tako veseli vašega obiska:

  • Redni šolski nastopi še nadalje potekajo vsako sredo ob 18.30 v dvorani glasbene šole na Vrhniki. Vabljeni 10., 17. in 24. januarja 2024!
  • 22. januarja ob 18. uri boste lahko slišali učence petja Zveze primorskih glasbenih šol, koncert bo v dvorani GŠ Vrhnika.
  • 26. januarja ob 19h pa vas vabimo na pevski nastop učencev petja GŠ Vrhnika.
  • Vsakoletno srečanje flavtistov GŠ Vrhnika in GŠ Moste-Polje Ljubljana bo tokrat potekalo 29. januarja ob 19. uri v dvorani glasbene šole Moste- Polje v Ljubljani. Dobrodošli!
  • Ob zaključku prvega ocenjevalnega obdobja pa se vam predstavimo z javnim koncertom solistov, kjer boste lahko spoznali učence vseh inštrumentov, ki jih v glasbeni šoli poučujemo. Vabljeni v dvorano GŠ Vrhnika 31. januarja 2024 ob 18.30!

Za nastope v naslednjem mesecu pa se že pripravljajo godalci, udeleženci letošnjega državnega tekmovanja, ko bomo še posebej veseli vašega obiska in aplavzov podpore pri pripravah na ta dogodek, ki poteka le vsako tretje leto.

Dobrodošli!