Vabilo na prireditve glasbene šole v mesecu januarju

Dragi obiskovalci,

po še zadnjem praznično obarvanem koncertu velikega godalnega orkestra glasbene šole pretekli teden vas lepo vabimo na naslednje prireditve, kjer bomo prav tako veseli vašega obiska:

  • Redni šolski nastopi še nadalje potekajo vsako sredo ob 18.30 v dvorani glasbene šole na Vrhniki. Vabljeni tudi 24. januarja 2024!
  • Učenke in učenci petja se bodo naslednji teden predstavili na dveh dogodkih: v ponedeljek, 22. januarja, boste ob 18.30 lahko slišali pevke in pevce Zveze primorskih glasbenih šol, koncert bo v dvorani GŠ Vrhnika. V petek, 26. januarja, ob 19h pa vas vabimo na pevski nastop učenk in učencev GŠ Vrhnika.
  • Vsakoletno srečanje flavtistov GŠ Vrhnika in GŠ Moste-Polje Ljubljana bo tokrat potekalo 29. januarja ob 19. uri v Centru Zalog v Ljubljani. Dobrodošli!
  • Ob zaključku prvega ocenjevalnega obdobja pa se vam predstavljamo z javnim koncertom solistov, kjer b oste lahko spoznali najbolj perspektivne učence večine inštrumentov, ki jih v glasbeni šoli poučujemo. Vabljeni v dvorano GŠ Vrhnika 31. januarja 2024 ob 18.30!

Za nastope v naslednjem mesecu pa se že pripravljajo godalci, udeleženci letošnjega državnega tekmovanja, ko bomo še posebej veseli vašega obiska in aplavzov podpore pri pripravah na ta dogodek, ki za določeno disciplino poteka le vsako tretje leto. Več o letošnjem državnem tekmovanju si lahko preberete na naslednji povezavi: https://www.zsgs.si/classes/53-tekmovanje-mladih-glasbenikov-rs-temsig-2024/

Mesec februar pa vsekakor ne bo minil tudi brez praznovanja kulturnega praznika – rezervirajte si sredin večer, 7. februarja!

Dobrodošli!