Vabilo k vpisu in na prireditve

Dragi obiskovalci,

pred nami je zaključek šolskega leta, ki ga bomo tudi letos obeležili z vrsto zanimivih in lepih nastopov, na katere vas lepo lepo vabimo!

Če ste navdušeni za igranje katerega od glasbenih inštrumentov ali za učenje baleta, imamo še odprte prijave za vpis v naslednje šolsko leto. Prijavite se na naslednji povezavi: https://www.eglasbenasola.si/vpis/48Rezervirajte si petek, 24. maja popoldne za prihod na sprejemni preizkus. Več informacij si lahko preberete v zavihku vpis/splošne informacije ali nas obiščete na dnevu odprtih vrat prihodnji torek, 14. maja, od 16. do 18. ure!

       

  • 8. maja ob 18. uri prirejamo Koncert Harmonikarskega orkestra GŠ Vrhnika, ki bo letos za spremembo potekal v dvorani glasbene šole na Vrhniki.
    Pred nastopom orkestra se bodo s solo nastopi predstavili tudi posamezni učenci, tako da bo celoten večer harmonikarsko obarvan in tako namenjen prav vsem učencem harmonike in seveda tudi zunanjim obiskovalcem.
  • 9. maj je namenjen kitaristom, saj bosta glasbeno popoldne obarvala člana zasedbe Exaudia duo. Gre za koncert kitarskega dua dveh priznanih kitaristov in pedagogov, ki bosta učencem približala različne zvrsti kitarske glasbe in se z njimi tudi pogovorila o izzivih in pasteh kitarskega ustvarjanja. Koncert vas bo gotovo navdihnil za nadaljevanje kitarskega udejstvovanja, začnemo ob 16. uri v dvorani glasbene šole!

Naslednji konec tedna pa vas lepo vabimo na Trojico na Festival Vrhnika, kjer se bodo v dveh večernih koncertih predstavili učenci zaključnih razredov in učitelji glasbene šole. Čakata nas torej večera odličnih glasbenih poslastic s sladkim pokoncertnim druženjem!

festival_vrhnika_2024_oglas

Vstop na vse prireditve je prost, dobrodošli!