Vabilo k vpisu, vabilo na prireditve

Dragi obiskovalci,

če ste navdušeni za igranje katerega od glasbenih inštrumentov ali za učenje baleta, imamo še odprte prijave za vpis v naslednje šolsko leto. Prijavite se na naslednji povezavi: https://www.eglasbenasola.si/vpis/48Rezervirajte si petek, 24. maja popoldne za prihod na sprejemni preizkus. Več informacij si lahko preberete v zavihku vpis/splošne informacije ali nas obiščete na dnevu odprtih vrat prihodnji torek, 14. maja, od 16. do 18. ure!

 

      

Ta teden vas vabimo na Sveto Trojico nad Vrhniko, kjer se predstavljamo na dveh večerih Festivala Vrhnika. V petek, 17. maja, nastopijo absolventi, učenci zaključnih razredov glasbene šole, od katerih se bomo slavnostno poslovili in jim zaželeli vse dobro na nadaljnji življenjski poti – naj bo prepredena z glasbo! V soboto, 18. maja, pa na oder stopimo učitelji; veseli, da nas vaš obisk spodbuja pri ohranjanju glasbene kondicije in tudi pri igranju inštrumentov, ki jih sicer ne igramo – obljubljamo večer presenečenj!

Vse, ki vas navdušujejo bistroumne rime in poetični verzi, vabimo na zaključno prireditev festivala otroške poezije Rima raja. Slišali boste 30 finalnih pesmi, pospremljenih z nastopi učencev OŠ Ivana Cankarja Vrhnika in GŠ Vrhnika. V sredo, 15. maja, ob 18. uri v Cankarjevem domu na Vrhniki. Vstop prost!

Veseli bomo vašega obiska, dobrodošli!