Vabilo na nastope učencev

Dragi obiskovalci,

začenjamo z obvestilom vsem, ki se še želite vpisati v glasbeno šolo; prijave so odprte samo še jutri, 21. maja, na naslednji povezavi: https://www.eglasbenasola.si/vpis/48 

Nadaljujemo pa z zanimivimi zaključnimi prireditvami: ta teden nas obiščite na šolskem nastopu v sredo, 22. maja ob 18.30 v dvorani glasbene šole in Javnem nastopu učencev horjulskega oddelka v četrtek, 23. maja, ob 18. uri v Prosvetnem domu Horjul! Lahko pa se odpravite na Kostanjevico nad Novo Gorico na prireditev Glasbeni biseri, koncert nagrajencev glasbenih tekmovanj Zveze primorskih glasbenih šol, GŠ Vrhnika bo zastopal pianist Martin Matkovič! In ko smo ravno pri pianistih –  obilico klavirske glasbe lahko slišite na Reviji pianistov, ki jo prirejamo v soboto, 25. maja, v dopoldnanskem času, začnemo ob 9. uri v dvorani glasbene šole na Vrhniki!

 

Petek, 24. maja, namenjamo vsem mladim, ki bi se radi vpisali v glasbeno šolo – vso srečo na sprejemnih preizkusih!

V naslednjem tednu pa vas že vabimo na tradicionalna zaključna koncerta orkestrov. V torek, 28. maja, boste lahko slišali dva godalna orkestra s solisti – učenci, ki so uspešno opravili zahtevne sprejemne preizkuse na Konservatorij za glasbo v Ljubljani in bodo gotovo poskrbeli za prihodnost glasbene kulture na Vrhniki in v Horjulu – Megi Češnovar, Jakob Maklin in Vanja Podrzavnik. Med njimi je tudi Lana Fabiani, ki pa bo nastopila kot solistka z orkestrom Simfonika že v soboto, 25. maja 2024! V sredo, 29. maja, bosta na programu pihalni orkester glasbene šole in gostje, prijatelji iz hrvaškega Labina. Dobro si poglejte spodnje objave, da ne zamudite vrhuncev orkestrske igre in prvih solističnih izkušenj mladih glasbenikov!

Dobrodošli!